Tags

, , , ,

wishful wednesday

Hello! Maafkan postingan WW yang terlambat hari ini, somehow saya bener-bener lupa kalau sekarang hari Rabu! 😄

Anyway…. sebenarnya dari kemarin sudah kepikiran mau masukin buku apa untuk WW kali ini, tapi sepagian ini tiba-tiba mendadak amnesia haha..

Saya lagi semangat banget karena bulan depan rencananya akan liburan ke salah satu hidden paradise di Indonesia… dan saya sudah niat mau membawa buku bertema liburan untuk perjalanan itu… So, inilah buku incaran saya 🙂

The Vacationers (Emma Straub)

vacationersAn irresistible, deftly observed novel about the secrets, joys, and jealousies that rise to the surface over the course of an American family’s two-week stay in Mallorca.

For the Posts, a two-week trip to the Balearic island of Mallorca with their extended family and friends is a celebration: Franny and Jim are observing their thirty-fifth wedding anniversary, and their daughter, Sylvia, has graduated from high school. The sunlit island, its mountains and beaches, its tapas and tennis courts, also promise an escape from the tensions simmering at home in Manhattan. But all does not go according to plan: over the course of the vacation, secrets come to light, old and new humiliations are experienced, childhood rivalries resurface, and ancient wounds are exacerbated.

This is a story of the sides of ourselves that we choose to show and those we try to conceal, of the ways we tear each other down and build each other up again, and the bonds that ultimately hold us together. With wry humor and tremendous heart, Emma Straub delivers a richly satisfying story of a family in the midst of a maelstrom of change, emerging irrevocably altered yet whole.

Cover bukunya aja udah bikin mupeng pengen cepetan liburaaan 😄 Semoga bukunya seseru sinopsisnya ya 🙂

Share WW mu minggu ini yuk!

  • Silakan follow blog Books To Share – atau tambahkan di blogroll/link blogmu =)
  • Buat posting mengenai buku-buku (boleh lebih dari 1) atau segala hal yang berhubungan dengan kebutuhan bookish kalian, yang jadi inceran kalian minggu ini, mulai dari yang bakal segera dibeli, sampai yang paling mustahil dan hanya sebatas mimpi. Oya, sertakan juga alasan kenapa buku/benda itu masuk dalam wishlist kalian ya!
  • Tinggalkan link postingan Wishful Wednesday kalian di Mr. Linky (klik saja tombol Mr. Linky di bagian bawah post). Kalau mau, silakan tambahkan button Wishful Wednesday di posting kalian.
  • Mari saling berkunjung ke sesama blogger yang sudah ikut share wishlistnya di hari Rabu =)